Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. YouTube Fenomeni Okan Sarıoğlu Kimdir? Nerede Yaşıyor, Nereli, Kaç Yaşında?

YouTube Fenomeni Okan Sarıoğlu Kimdir? Nerede Yaşıyor, Nereli, Kaç Yaşında?

admin admin -
58 0

YouTube Fenomeni Okan Sarıoğlu Kimdir? Nerede Yaşıyor, Nereli, Kaç Yaşında?

YouTube’da videolar çeken Youtuberlar özellikle gençler tarafından oldukça seviliyor ve merak ediliyor. En popüler YouTuberlar’dan biri olan Okan Sarıoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Peki ünlü YouTuber Okan Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Okan Sarıoğlu nereli, burcu ne? İnternette en çok tanınan isimlerden biri olan genç fenomen Okan Sarıoğlu hakkında bilinenleri bu yazımızda anlatıyoruz.

Okan Sarıoğlu; eğlence ve korku parodi videoları ile çok büyük bir popüleriteye erişmiştir. Çektiği videoları hem korkunç hem eğlenceli yaparak oldukça farklı ve özgün bir kanal yaratmıştır. Sosyal medya ve Youtube platformuna içerik üretmeye internet ve bilgisayar programlarıyla ilgili sessiz ve görüntüsüz basit eğitim videolarıyla başlamıştır. Daha sonra bilgisayar oyunları ile devam etmiş ve şimdilerde ise çok tanınmış bir fenomen olmuştur. YouTube’a ilk videosunu 2013’te yüklemiştir. Henüz daha küçücük bir çocukken YouTube platformuna emek vermeye başlamıştır. Şuanki kanalında ise çizgi filmlerle alakalı inceleme videoları yapmıştır. Daha sonradan kurgusal eğlenceli korku videoları ile daha geniş kitlelere hitap etmeye başlamış ve oldukça iyi izlenme sayıları elde etmiştir. Gece 3 ve Dark Web gibi yaratıcı ve çok ilgi çekici içerikleri ile takipçilerini heyecanlandırmaktadır. Gece 3’te denemeyin ve Dark Web sipariş gibi video konularını Türkiye’de ilk yapmıştır. Bu içerikleri takip ettiği yabancı Youtuber ”JayStation” kanalından örnek aldığını da söylemiştir. Yaptığı ilgi çekici ve çok şaşırtıcı videoları ile sık sık trendler sekmesine girmeyi başarmıştır. YouTube kanallarında 500 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Ürettiği özgün içerikleri ile sürekli gündemde kalmayı başarabilen Okan Youtube’da ünlü haline geldikten sonra takipçilerinin en çok merak ettiği konu ise Youtuber’ın yaşı ve nerede yaşadığı oldu. 9 Nisan 2002’de dünyaya gelen Sarıoğlu, 20 yaşındadır ve koç burcudur. Bursa’da dünyaya gelmiş ve hala yaşamına orda devam etmektedir.

Okan Sarıoğlu, doğrulanmış YouTube kanalında şu an 480 bin abonesi var. Tepki videoları yaptığı 2. kanalında 48.3 bin, Oyun videoları yaptığı kanalında 12.8 bin, kısa videolar yayınladığı diğer kanalında ise de 70.7 bin abonesi vardır. Ünlü sosyal medya fenomeninin TikTok’ta 34.5 bin, Instagram’da 104 bin takipçisi var.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir